4 april 2022

All Modul viert 10-jarig bestaan

All Modul viert 10-jarig bestaan

All Modul, die 10 jaar geleden begon met de wens om “alle soorten modules te kunnen leveren”, is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekende en vertrouwde partner die voor brede modulaire logistieke vraagstukken geraadpleegd wordt binnen de gezondheidszorg.

Afgelopen weekend bereikte All Modul de mijlpaal van haar 10-jarige bestaan. Het kleine team van 7 man sterk met gezamenlijk meer dan 150 jaar ervaring in de medische logistiek had als missie om het rendement uit de diverse logistieke processen binnen de zorg te verhogen.

Sindsdien is er veel veranderd. Bij de start van het bedrijf richtte All Modul zich vooral op medisch modulaire kasten bij haar klanten van het eerste uur met bijbehorende modules. De ervaring van het team en het vertrouwen van klanten leidde er al snel toe dat All Modul uit haar voegen groeide en de verhuizing naar een groter pand in 2013 was een feit.

Doordat de gezondheidszorg steeds verder digitaliseert worden onze medisch logistieke producten steeds meer gebruikt in combinatie met IT producten. Dit leidde ertoe dat All Modul in 2016 het assortiment fors uitbreidde met Healthcare IT producten die inmiddels een mooie complementaire aanvulling zijn op het modulaire assortiment.

Tegenwoordig is All Modul een allround medisch logistieke en IT partner in de zorg en is het totale assortiment enorm gegroeid. De uitgebreide modulaire productlijn wordt door klanten in tal van opslag- en transportproducten van All Modul toegepast zoals in allerlei soorten kasten, stellingen en wagens. Met de IT producten wordt ook het digitale werken via vaste en mobiele IT werkplekken verder ondersteund.

Ook het team ontwikkelde zich samen met de groei van All Modul. Waar het bedrijf in 2012 met slechts 7 gedreven personen startte, heeft All Modul nu meer dan 25 vaste medewerkers in dienst. Het enthousiaste team biedt een solide basis voor de toekomstig voorziene groei in Nederland, België, Frankrijk en andere landen.

Deel deze pagina