14 april 2022

Partnerschap All Modul en Logical XL

Partnerschap All Modul en Logical XL

Vanaf 1 april 2022 zijn All Modul en Logical XL een partnerschap aan gegaan. De bedrijven,  beiden officieel distributeur van de welbekende Capsa Cow’s, bundelen de krachten.

 

Logical XL, opgericht in 2006 en bekend om haar zorggerichte oplossingen, heeft in de afgelopen jaren een mooie reputatie en vaste klantenkring weten op te bouwen. De visie van  “Zorggerichte meerwaarde” van Logical XL sluit naadloos aan op de “Added Value in Healthcare Logistics & IT" die All Modul biedt aan haar klanten.     

 

Het partnerschap tussen All Modul en Logical XL valt samen met het 10-jarig jubileum van All Modul. All Modul is sinds de start met een klein team in april 2012 uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met meer dan 25 vaste medewerkers. Inmiddels is All Modul een bekende, vertrouwde partner voor veel ziekenhuizen en behoort All Modul tot de top leveranciers van mobiele, medische IT werkplekken in de zorg in Nederland en België.

 

De toevoeging van Healthcare IT producten in 2016 aan het assortiment van All Modul heeft een grote extra groei impuls aan het bedrijf gegeven. Sindsdien stijgt de bekendheid onder ziekenhuizen dat All Modul, naast een logistieke partner, ook een serieuze partner is voor medische IT werkplekken. Het partnerschap van Logical XL en All Modul ondersteunt een nog verdere groei van de IT business.

 

De bestaande bedrijfs- en toekomstvisies worden voortgezet. De klant blijft centraal staan.

Deel deze pagina