Nieuws

Vacature Service Monteur Healthcare IT 28 juli 2020 om 15:48 uur

Wij zoeken een gemotiveerde, flexibele service monteur voor onze organisatie.

Lees meer
Vacature Sales/ Account Manager New Business Regio West (Hunter) 21 juli 2020 om 12:37 uur

Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijke Accountmanager voor het rayon West die naast de huidige Accountmanager in dit rayon zich gaat richten op nieuwe business bij ziekenhuizen en privéklinieken voor onze (modulaire) producten.

Lees meer
Vacature Sales/ Account Manager New Business Health IT (Hunter) 21 juli 2020 om 12:34 uur

Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijke Accountmanager die voor ons de medische IT business met de Nederlandse ziekenhuizen verder gaat uitbouwen.

Lees meer
COVID-19 Update 20 maart 2020 om 10:21 uur

Als toeleverancier van medisch logistieke producten en medische IT producten, willen we alle medewerkers in de zorg een hart onder de riem steken en u danken voor uw tomeloze inzet in deze zware tijd. Het coronavirus heeft een enorme impact op alle bedrijfsvoeringen en in het bijzonder in de zorg en haar medewerkers.

Lees meer
Uw medische werkplek partner 5 september 2019 om 12:06 uur

Ons assortiment aan Healthcare IT oplossingen is vernieuwd! Daarom hebben wij onze vertrouwde Healthcare IT catalogus in een nieuw jasje gestoken. Hierin kunt u niet alleen de breedte van onze oplossingen zien, maar ook dat wij ons assortiment aan computer on wheels en medische computers en schermen verder hebben uitgebreid.

Lees meer