Nieuws

Uw medische werkplek partner 5 september 2019 om 12:06 uur

Ons assortiment aan Healthcare IT oplossingen is vernieuwd! Daarom hebben wij onze vertrouwde Healthcare IT catalogus in een nieuw jasje gestoken. Hierin kunt u niet alleen de breedte van onze oplossingen zien, maar ook dat wij ons assortiment aan computer on wheels en medische computers en schermen verder hebben uitgebreid.

Lees meer
All Modul wederom present op Zorgtotaal en Zorg ICT 15 juli 2019 om 15:33 uur

Ook in 2019 staat All Modul met de modulair logstieke oplossingen op Zorgtotaal en met de Healthcare IT oplossingen op Zorg & ICT in de Jaarbeurs Utrecht.

Lees meer
Hoe regelt u de toegang tot uw medisch modulaire meubilair? 26 juni 2018 om 09:56 uur

“Waar wij in het verleden voornamelijk sleutelsloten en mechanische codesloten op onze medisch modulaire producten monteerden, zien wij in toenemende mate bij sloten een tendens naar meer geavanceerde oplossingen waarbij vooral behoefte is om te weten wie hoelang toegang heeft gehad. Dit is vooral van belang bij de verschillende accreditatie trajecten zoals JCI”, aldus Raymond Streumer, Product en Marketing Manager bij All Modul.

Lees meer
Zorg en ICT 2018 13 maart 2018 om 16:00 uur

Wilt u alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Breng dan een bezoek aan Zorg & ICT 2018!

Lees meer
Nieuwe oplossingen voor COW's 21 november 2017 om 09:44 uur

De laatste jaren is ons Health IT assortiment fors gegroeid. De bekendheid neemt toe dat u bij All Modul ook terecht kunt voor Health IT producten. Daarnaast is er een mooie kruisbestuiving met het modulaire logistieke assortiment. Zo ook met onze nieuwste innovaties!

Lees meer