9 maart 2022

Opslag mogelijkheden medicatie en opiaten (r)evolueren door!

Opslag mogelijkheden medicatie en opiaten (r)evolueren door!

Medicatieveiligheid speelt een belangrijke rol binnen medicatie management. Als logistiek expert in de zorg kunt u vanuit onze jarenlange ervaring rekenen op een gedegen advies voor de opslag van medicatie en opiaten.

 

Onze RFID sloten zijn breed toepasbaar op onze medische kasten, medicijnkluisjes, opiatenlades, medicijncassettes, ladewagens en op de lade-units van onze cow’s. U kunt op verschillende plekken in uw zorginstelling personeel verschillende niveaus van toegang verlenen met hun personeelspassen op de medisch logistieke producten die van RFID sloten zijn voorzien. Andere voordelen van onze RFID sloten zijn: auto-relock en audit logs.

 

Om de medicatieveiligheid binnen uw zorginstelling naar een nog hoger niveau te tillen, hebben wij onze medisch logistieke IT oplossingen voor u doorontwikkeld en hebben wij een innovatietraject van modulaire, ‘slimme’, software-gestuurde lade-units afgerond. Mogelijke applicaties zijn: veilige opslag van gekoelde medicatie, EVS/barcode verificatie van medicatie aan bedzijde van de patiënt, veilige opslag per patiënt naast het bed en een gecontroleerde opslag van opiaten in een OK binnen ziekenhuizen. Daarnaast kan het binnen de duurzame zorg, met afdelingen op verschillende locaties, de veiligheid en controle van opiaten verder verbeteren waarbij koppeling aan het EPD ook tot de mogelijkheden behoort.

 

In hoeverre speelt medicatieveiligheid een rol binnen uw zorgorganisatie? Heeft u behoefte aan een sparring partner, of bent u gewoon benieuwd naar alle mogelijkheden die we u nu en in de toekomst kunnen bieden? Wij staan graag voor u klaar. Contact

 

Onze medicatieketen oplossingen

 

#Closedloopmedicationmanagement #Sneakpreview #Duurzame #Zorg #Ziekenhuizen #OK

Deel deze pagina