3 februari 2022

Stage logistiek

Stage logistiek

Ben jij op zoek naar een stage in een klein, gezellig, maar ook professioneel bedrijf in het midden van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

All Modul, in de Meern, is gespecialiseerd in modulaire producten waaronder medische kasten en wagens, die wij aan zorginstellingen leveren en dan vooral vaak aan ziekenhuizen. Onze vaste logistieke medewerkers zijn de gehele dag druk in de weer met afwisselende werkzaamheden in ons magazijn. Als stagiaire Logistiek help je onze logistieke medewerkers mee met alle logistieke klussen. Je houdt je tijdens jouw stage bezig met het laden en lossen van trailers en containers, orders picken en klaarzetten voor transport, inkomende goederen aannemen en uitgaande versturen, het verwerken van retouren en het magazijn optimaal ingericht en netjes houden. Je kan ook meedenken over het optimaliseren van de logistieke werkprocessen om onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

 

Bedrijfscultuur

All Modul is een klein en gezellig familiebedrijf met circa 25 medewerkers. Er heerst een informele en laagdrempelige werksfeer. Er wordt gewerkt volgens vaste procedures, maar er is ook ruimte voor eigen initiatief en ideeën.

 

Functie omschrijving.

Wij zijn op zoek naar een fitte, gemotiveerde en flexibele stagiair allround logistiek. Aan de ene kant ben je bezig met geplande werkzaamheden zoals installatie orders voorbereiden en het magazijn optimaal ingericht houden. Aan de andere kant komen er ad hoc klussen voor zoals spoed orders die je dezelfde dag afhandelt. Je zal nauw samenwerken met twee ervaren logistiek medewerkers die jouw de kneepjes van het vak verder leren. Je krijgt daarnaast een vaste begeleider binnen het logistieke team. Het is een afwisselende stageplek waarbij je terecht komt in een klein familiebedrijf in het hart van Nederland. Elke werkdag wordt de lunch door All Modul verzorgd en kan je gezellig lunchen met de rest van je collega’s.

 

Wat ga je doen?

  • Laden en lossen van trailers en containers
  • Orders picken en klaarzetten voor transport
  • Voorbereiden van installatie orders
  • Magazijn optimaal ingericht en netjes houden
  • Inkomende goederen aannemen en uitgaande versturen
  • Verwerken van retouren

 

Bij voorkeur zoeken we iemand die 4 tot 5 dagen per week stage kan lopen. We zorgen dat je een leuke vergoeding krijgt voor je stage. Heb je interesse? Reageer dan en stuur je CV met foto naar Ron Knoren, General Manager, r.knoren@allmodul.nl. Of neem contact op met Tim van Weenen, logistiek medewerker, warehouse@allmodul.nl. Je mag ook bellen als je vragen hebt.

All Modul B.V.

Damzigt 13

3454 PS De Meern

030-2040260

Deel deze pagina