Uw medische werkplek partner

5 september 2019 om 12:06 uur

Vergroot: Uw medische werkplek partner

Ons assortiment aan Healthcare IT oplossingen is vernieuwd! Daarom hebben wij onze vertrouwde Healthcare IT catalogus in een nieuw jasje gestoken. Hierin kunt u niet alleen de breedte van onze oplossingen zien, maar ook dat wij ons assortiment aan computer on wheels en medische computers en schermen verder hebben uitgebreid.

Onze computer on wheels zijn in zeven verschillende varianten en uitvoeringen beschikbaar, van een budget cart tot een duurzame high-end cow. Ook is maatwerk mogelijk en kunnen we adviseren over het verlengen van de levensduur van cow’s en de transitie invulling van oude naar nieuwe cow’s.

All Modul biedt als specialist in medische werkplekken een gevarieerd portfolio van medische AIO PC’s en tablets. Wij leveren onder andere medische AIO PC’s en tablets van DT Research, Rein Medical en Onyx.

Voor verschillende toepassingen kunnen wij een passend medisch scherm leveren. Zo bieden wij diagnostische schermen, OK monitoren en clinical review schermen aan van verschillende merken zoals AG Neovo, Eizo en Rein Medical. Ook hebben wij een uitgebreide range van 22 tot 55 inch medische schermen van ons eigen label.

Uw medische werkplekken kunnen wij geheel voor u inrichten, zodat u volledig ontzorgd bent. Wij adviseren u graag over de optimale inrichting die aansluit bij uw specifieke wensen.

De nieuwe Healthcare IT brochure met Medische werkplek oplossingen.