COVID-19 Update

20 maart 2020 om 10:21 uur

Vergroot: COVID-19 Update

Als toeleverancier van medisch logistieke producten en medische IT producten, willen we alle medewerkers in de zorg een hart onder de riem steken en u danken voor uw tomeloze inzet in deze zware tijd. Het coronavirus heeft een enorme impact op alle bedrijfsvoeringen en in het bijzonder in de zorg en haar medewerkers.

 

Continuering bedrijfsactiviteiten

Ons team blijft paraat om u juist nu bij te staan met het invullen van uw medisch logistieke (IT) behoeftes. Aarzel niet om ons te contacten via de gekende kanalen.

 

Leveringstermijnen

Wij begrijpen dat het momenteel voor u nodig kan zijn om snel te schakelen en dat u eerder producten nodig heeft dan normaliter. Ook nu kunt u op ons rekenen. Momenteel zijn de meeste van onze standaard artikelen nog uit voorraad leverbaar, of het nu gaat om medische kasten en wagens, isolatiewagens, stellingen, medische computers zoals een DTR 524T, computer on wheels of afwasbare toetsenborden en muizen.

 

Hygiëne 

Volgens de specifieke richtlijnen reinigen en ontsmetten onze medewerkers heel zorgvuldig alle goederen die wij versturen met een product met bactericide, levuricide en virucide werking. Dit geldt voor alle demo’s alsook voor de goederen waarbij nog aanpassingen nodig zijn. Uiteraard rekenen wij erop dat u retourgoederen gereinigd en ontsmet terug bezorgt.

 

Namens het gehele team van All Modul