All Modul wederom present op Zorgtotaal en Zorg ICT

15 juli 2019 om 15:33 uur

Vergroot: All Modul wederom present op Zorgtotaal en Zorg ICT

Ook in 2019 staat All Modul met de modulair logstieke oplossingen op Zorgtotaal en met de Healthcare IT oplossingen op Zorg & ICT in de Jaarbeurs Utrecht.

Dit jaar neemt All Modul wederom deel aan Zorgtotaal in de Jaarbeurs Utrecht. Zorgtotaal is hét grootste platform voor professionals werkzaam in de intra- en extramurale zorg. Op Zorgtotaal stellen we vooral u als klant centraal en praten we graag bij onder het genot van een drankje. Ook kunt u op de stand op de verschillend ingerichte 'hoeken' ervaren welke toegevoegde All Modul te bieden heeft en wat dat betekent voor u en uw afdeling.

Ook op Zorg &ICT is All Modul weer present. Zorg & ICT is het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie op het gebied van digitaal gedreven zorg. Op onze stand laten we u tal van medische werkplek mogelijkheden zien en kunt u kennis maken met onze laatste innovatie: de All Modul powered cow. 

Waar staan wij:

Zorgtotaal, in hal 8 op standplek B080.

Zorg en ICT, in hal 11 op standplek A031.

Mocht u ons onoverhoopt gemist hebben, schroom dan niet ons te contacten voor al uw vragen! Wilt u uw vertrouwde account manager spreken, dan kunt u via onze team pagina de juiste persoon vinden.