15 juli 2019

All Modul wederom present op Zorgtotaal en Zorg ICT

All Modul wederom present op Zorgtotaal en Zorg ICT

Ook in 2019 staat All Modul met de modulair logstieke oplossingen op Zorgtotaal en met de Healthcare IT oplossingen op Zorg & ICT in de Jaarbeurs Utrecht.

Dit jaar neemt All Modul wederom deel aan Zorgtotaal in de Jaarbeurs Utrecht. Zorgtotaal is hét grootste platform voor professionals werkzaam in de intra- en extramurale zorg. Op Zorgtotaal stellen we vooral u als klant centraal en praten we graag bij onder het genot van een drankje. Ook kunt u op de stand op de verschillend ingerichte 'hoeken' ervaren welke toegevoegde All Modul te bieden heeft en wat dat betekent voor u en uw afdeling.

Ook op Zorg &ICT is All Modul weer present. Zorg & ICT is het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie op het gebied van digitaal gedreven zorg. Op onze stand laten we u tal van medische werkplek mogelijkheden zien en kunt u kennis maken met onze laatste innovatie: de All Modul powered cow. 

Waar staan wij:

Zorgtotaal, in hal 8 op standplek B080.

Zorg en ICT, in hal 11 op standplek A031.

Mocht u ons onoverhoopt gemist hebben, schroom dan niet ons te contacten voor al uw vragen! Wilt u uw vertrouwde account manager spreken, dan kunt u via onze team pagina de juiste persoon vinden.

 

 

Deel deze pagina