16 mei 2023

Vacature technisch monteur binnendienst

Vacature technisch monteur binnendienst

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een fitte, gemotiveerde en flexibele technisch monteur binnendienst. Samen met onze andere ervaren allround monteurs assembleer en repareer je voornamelijk onze medische wagens en pas je ze soms aan voor klanten op basis van hun wensen. Overige werkzaamheden omvatten werk aan bijvoorbeeld onze medicijncassettes en medische kasten. In ons ruime pas verbouwde magazijn hebben we een speciale plek waar al het montagewerk gebeurt. Daarnaast zijn er nog twee magazijn medewerkers en andere (IT) monteurs actief in het magazijn waar jij mee samenwerkt en terecht kunt voor vragen of een gezellig praatje.

Een achtergrond in een vakgebied als keukenmontage of technisch medewerker/monteur is een pré. Beetje technisch inzicht en handigheid maken ook onderdeel van jouw capaciteiten. Standplaats voor deze functie is ons hoofdkantoor met ruime magazijn in de Meern. Grote projecten bereiden we tijdig voor, maar er komen uiteraard ook ad hoc klussen voor. Het is een afwisselende, zelfstandige maar vooral ook dankbare baan in een groeiend en bloeiend bedrijf in het hart van Nederland.

 

Functie eisen

  • Achtergrond als houtbewerkings- of technisch medewerker is een pré
  • Technisch inzicht
  • Accuraat
  • Oog voor detail
  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft in principe een functie voor 40 uur, maar minder uren zijn ook bespreekbaar. Wij bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden waarbij salariëring afhankelijk is van opleiding en/of werkervaring. Het bedrijf verzorgt iedere dag een smakelijke lunch voor alle medewerkers. Ook worden er jaarlijks bedrijfsuitjes voor het personeel georganiseerd waar je optioneel aan kan deelnemen. Gestart wordt met een dienstverband voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

 

Heb je interesse? Reageer dan en stuur je CV met foto naar Corella Knoren, c.knoren@allmodul.nl. Om een goede indruk van de functie en ons bedrijf te krijgen kan je een dag(deel) bij ons meelopen.

Deel deze pagina