11 april 2023

All Modul groeit door: naar Duitsland

All Modul groeit door: naar Duitsland

Vanwege de grote vraag naar onze medische IT producten in Duitsland, heeft All Modul besloten om uit breiden naar Duitsland. De afgelopen jaren is de export van medische IT oplossingen door All Modul B.V. aan Duitsland dusdanig sterk gestegen dat het om organisatie wijzigingen vraagt. In de loop van februari 2023 is daarom ALL Modul GmbH opgericht. 

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat Martin Wohlfahrt de commerciële leiding op zich zal nemen voor All Modul GmbH. Martin heeft ruime ervaring in IT oplossingen voor de gezondheidszorg in Duitsland. Daarom zijn we ervan overtuigd dat hij de groei van All Modul in Duitsland verder zal kunnen uitbouwen. 

ALL Modul GmbH zal net als All Modul BV, All Modul BVBA en All Modul SARL onder de vertrouwde, familiare All Modul paraplu functioneren onder leiding van Rob Wanschers en Ron Knoren.

Met de All Modul en Capsa cow’s, medische PC’s van DT Research en Adlink, medische draagsystemen, een grote variëteit aan medische scanners en medische toetsenborden en muizen hebben we een volledig portfolio in handen dat aansluit bij de wensen van de Duitse markt. 

Deel deze pagina