7 januari 2021

Hygiëne en COVID-19

Hygiëne en COVID-19

Tijdens deze COVID-19 pandemie constateren we dat er een grotere behoefte is aan hygiëne gerelateerde producten en ook aan extra materialen ter ondersteuning van de zorg voor COVID-19 patiënten.

Graag brengen we enkele producten extra onder de aandacht die u kunnen faciliteren bij hygiënisch werken en bijdragen aan een efficiënt transport en opslag van persoonlijke beschermingsmiddelen.

 

Desinfectiepomphouder en handpomp

Onze betaalbare desinfectiepomphouder en navulbare handpomp kunt u bevestigen aan kasten, wanden dan wel patiënten bedden. Lees er meer over in de leaflet aan de rechterzijde van deze pagina.

 

Aluminium opslagwagen voor persoonlijke beschermingsmiddelen

Onze lichtgewicht aluminium wagens zijn uitermate geschikt voor de opslag en het vervoer van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals mondkapjes en mondmaskers. Lees er meer over in onze leaflet.

 

Afwasbare toetsenborden en muizen

De door All Modul zelf ontwikkelde toetsenborden en muizen zijn zeer betaalbaar en bieden u met IP67 of IP68 een optimale hygiëne. Onze waterbestendige antibacteriële toetsenborden en muizen zijn gemakkelijk te reinigen met de gebruikelijke ontsmettingsmiddelen. Meer informatie.

 

Levertijden standaard assortiment

Wij begrijpen dat het momenteel voor u nodig kan zijn om snel te schakelen en dat u eerder producten nodig heeft dan normaliter. U kunt nog steeds op ons rekenen. Momenteel zijn de meeste van onze standaard artikelen uit voorraad leverbaar, of het nu gaat om medische kasten, isolatiewagens, stellingen, medische computers of computer on wheels.

 

Volgens de specifieke richtlijnen reinigen en ontsmetten onze medewerkers heel zorgvuldig alle goederen die wij versturen met een product met bactericide, levuricide en virucide werking. Dit geldt voor alle demo’s alsook voor de goederen waarbij nog aanpassingen nodig zijn. Uiteraard rekenen wij erop dat u retourgoederen gereinigd en ontsmet terug bezorgt.

 

Wilt u een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Deel deze pagina