21 november 2017

Nieuwe oplossingen voor COW's

Nieuwe oplossingen voor COW's

De laatste jaren is ons Health IT assortiment fors gegroeid. De bekendheid neemt toe dat u bij All Modul ook terecht kunt voor Health IT producten. Daarnaast is er een mooie kruisbestuiving met het modulaire logistieke assortiment. Zo ook met onze nieuwste innovaties!

 

Groei verkoop COW’s

Talloze medische PC’s, mobiele oplossingen en andere Health IT oplossingen hebben wij inmiddels succesvol geïmplementeerd bij diverse ziekenhuizen. Zodoende groeit ook onze kennis van COW’s en met welke specifieke behoeftes het gebruik ervan gepaard gaat. Met een aantal klanten zijn we intensieve samenwerkingen aangegaan die leidden tot gezamenlijke productontwikkeling.

 

Innovatie

Onze expertise groei in COW’s heeft ertoe geleid dat we innovatieve oplossingen hebben ontwikkeld die nog meer inspelen op de wensen van de gebruikers. De productontwikkeling van de Modulehouder t.b.v. COW’s zorgt ervoor dat de gebruiker niet alleen digitaal maar ook modulair kan werken met onze COW’s, bijvoorbeeld ten behoeve van medicijnopslag van Baxter rollen. Deze nieuwe oplossing kan toegepast worden op de All Modul non-powered COW en AccessPoint. Een andere behoefte waar we vanaf heden op kunnen inspelen is de wens om een medicijncassette te kunnen koppelen aan een COW. Onze innovatieve draagbare modulaire medicijncassette kan vast of uitneembaar gemonteerd worden op zowel de AccessPoint als op de All Modul non-powered COW. Deze medicijncassette wordt standaard voorzien van een elektronisch codeslot.

 

COW oplossing  voor u?

De eerste nieuwe COW oplossingen worden momenteel voorbereid voor levering. Indien u ook benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw ziekenhuis of zorginstelling, neem dan gerust contact met ons op.

Deel deze pagina