14 maart 2017

All Modul present op Zorgtotaal en Zorg&ICT

All Modul present op Zorgtotaal en Zorg&ICT

Dit jaar neemt All Modul wederom deel aan Zorgtotaal in de Jaarbeurs Utrecht. Zorgtotaal is hét grootste platform voor professionals werkzaam in de intra- en extramurale zorg.

Tijdens de beurs maak je kennis met de laatste oplossingen en actuele ontwikkelingen in de branche, neem je deel aan lezingen, demonstraties en simulaties en ontmoet je vakgenoten. De zorg verandert momenteel in een razendsnel tempo en de werkzaamheden als zorgprofessional dus ook. Op Zorgtotaal ben je in één dag weer helemaal op de hoogte.

Op onze stand praten we met bezoekers bij over de laatste ontwikkelingen onder het genot van een drankje. Ook proosten wij alvast gezamenlijk op ons jubileum, want in april bestaan we 5 jaar en daar zijn we trots op!

Onze modulaire logistieke oplossingen zijn te vinden op onze stand in hal 9 op standnummer D063. Tevens hebben wij om de hoek een tweede stand met ons geheel nieuwe health IT assortiment. Deze bevindt zich op Zorg&ICT in hal 10 op standnummer A057. Zorg & ICT is hét kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. Het jaarlijkse event waar je de (ICT-)oplossingen vindt om zorgprocessen en -toepassingen te optimaliseren. Dit jaar staat de vakbeurs in het teken van het thema ‘De patiënt als partner’. Op de All Modul stand kun je een glimp opvangen van ons nieuwe health IT assortiment. Je kan live zien hoe de Rein Medical smart OR werkt in de praktijk. Daarnaast laten we je het verkoever wand systeem zien en kan je tal van computer on wheel oplossingen bekijken.

Ervaar op de stands de added value van All Modul in healthcare logistics en healthcare IT.

Deel deze pagina