22 december 2016

CTG nu koppelbaar aan EPD

CTG nu koppelbaar aan EPD

All Modul speelt in op de wens van ziekenhuizen om een CTG apparaat te koppelen aan het EPD. All Modul levert hiervoor de mobiele oplossing.

Het CTG apparaat (bijvoorbeeld Philips FM30) kan op het bovenste plateau worden geplaatst waardoor deze goed zichtbaar is. Er is daarnaast ruimte voor een computer en scheidingstrafo. De data van het CTG apparaat kan direct gekoppeld worden aan het EDP. Een keyboard, muis en beeldscherm kunnen in hoogte versteld worden, zodat er zowel zittend als staand gewerkt kan worden. Er is tevens een lade waarin diverse artikelen netjes opgeborgen kunnen worden en er zijn speciale gelhouders.

Maak uw CTG mobiel

Met de speciale mobiele CTG werkplek kunt u ook gemakkelijk naar de poli rollen, zodat een extra CTG apparaat bespaard kan worden. De mobiele unit is zoals u van ons gewend bent een hoogwaardige, stabiele oplossing speciaal ontwikkeld voor mobiel gebruik die in samenspraak met u flexibel is samen te stellen naar uw wensen.

Bent u ook op zoek naar een ergonomische werkplek waarbij CTG data direct aan het EPD gekoppeld wordt? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deel deze pagina