Over ons

Met onze slogan '150 jaar ervaring in de medische logistiek'​ willen wij laten zien dat wij met de door ons in het verleden opgedane ervaring voor onze klanten toekomstige rendement beogen te halen uit de vele deelprocessen van de gezondheidszorg gerelateerde ketenlogistiek.

Kort samengevat kunt u onze modulaire logistieke producten en diensten inzetten voor alle producten die opgeslagen en getransporteerd worden van macro tot micro omgeving. De uitzondering die wij daarop maken zijn patiënten en bereidde voeding logistiek.

De basis van onze productlijnen is de mand of module met een maat van 600 x 400 mm (kwart van een Euro pallet). Daaromheen passen een scala aan stellingen, kasten en wagens. Deze hardware producten ondersteunen onze logistieke concepten al dan niet i.c.m. de software oplossingen die wij beschikbaar hebben.

Naast onze expertise op medisch logistiek gebied hebben we een health IT tak met medische IT producten. Ons health IT assortiment bestaat onder meer uit medische computers, schermen, draagwanden, health IT wagens en digitale OK.

Onze grootste klantengroep is de ziekenhuis sector. Daarnaast leveren wij ook aan andere sectoren zoals defensie, tandartsen en opleidingsinstituten voor medisch personeel.

 

Bij All Modul kunt u rekenen op:

  • Snelle en accurate leveringen
  • Uitstekende serviceverlening
  • Op maat garantie en service afspraken (SLA)

 

Iedere klant en afdeling heeft zijn of haar specifieke wensen. Daar spelen wij graag op in. Wij denken met u mee en indien nodig passen wij onze producten aan om volledig aan te sluiten op uw behoefte. Ons betrokken team van experts verzorgen de implementatie van A tot Z. Wij leveren niet alleen hardware en ondersteunende software, maar nemen u bij de implementatie ook de installatie van deze onderdelen uit handen. Wij gaan voor een optimaal resultaat!

De oplossing is met All Modul binnen handbereik.

Ga snel naar:

Contactpagina