Over ons

Over ons

All Modul is in 2012 opgericht door een ervaren groep product specialisten en consultants met gezamenlijk meer dan 150 jaar ervaring in de medische logistiek. We gebruiken al onze ervaring om het toekomstige rendement uit de diverse logistieke processen van onze klanten binnen de gezondheidszorg te verhogen. Onze grootste klantengroep is de zorg. Wij leveren aan de meeste ziekenhuizen in Nederland. Ook weten klanten uit de ouderenzorg, dentale zorg en veterinaire zorg ons steeds vaker te vinden. Daarnaast leveren wij ook aan andere sectoren buiten de zorg zoals defensie, laboratoria, industrie en scholen. 

De basis van onze productlijnen is de mand of module met een maat van 600 x 400 mm (kwart van een Euro pallet). Daaromheen passen een scala aan stellingen, kasten en wagens. Deze hardware producten ondersteunen onze logistieke concepten al dan niet i.c.m. de software oplossingen die wij beschikbaar hebben.

Doordat de gezondheidszorg steeds verder digitaliseert worden onze medisch logistieke producten steeds meer gebruikt in combinatie met IT producten. Zodoende worden wij voor steeds bredere vraagstukken geconsulteerd dan alleen medisch logistieke vragen.

Dit heeft ertoe geleid dat All Modul in 2016 het assortiment fors heeft uitgebreid met medische IT producten. Naast de alom bekende modulaire All Modul producten zijn de Healthcare IT producten een mooie complementaire aanvulling op het medisch logistieke assortiment.

Wij zijn op dit moment vooral actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Wij adviseren en exporteren ook buiten Europa. Iedere klant en afdeling heeft zijn of haar specifieke wensen. Daar spelen wij graag op in. Wij denken met u mee en indien nodig passen wij onze producten aan om volledig aan te sluiten op uw behoefte. Ons betrokken team van experts verzorgen de implementatie van A tot Z. Wij leveren niet alleen hardware en ondersteunende software, maar nemen u bij de implementatie ook de installatie van deze onderdelen uit handen. Wij gaan voor een optimaal resultaat!

Bij All Modul kunt u rekenen op snelle en accurate leveringen, een uitstekende serviceverlening en op maat garantie en service afspraken (SLA). De oplossing is met All Modul binnen handbereik.

 

Wilt u meer weten over ons werkgebied en hoe wij werken? Bekijk dan onderstaand filmpje:

 

Ga snel naar:

Contact

Deel deze pagina