Nieuws

Terugblik op Landelijk Symposium ‘Logistiek is OK en na-apen ook!’ 18 mei 2017 om 14:13 uur

Aangezien het vak van Logistiek medewerker op de OK in ontwikkeling is, is afgelopen 12 mei voor de vierde maal het Symposium voor logistiek medewerkers OK gehouden in de Apenheul. Tijdens het symposium is er volop de gelegenheid geweest om met elkaar in gesprek te gaan. Het wiel hoeft namelijk niet steeds opnieuw uitgevonden te worden. Na-apen mag!

Lees meer
All Modul present op Zorgtotaal en Zorg&ICT 14 maart 2017 om 11:56 uur

Dit jaar neemt All Modul wederom deel aan Zorgtotaal in de Jaarbeurs Utrecht. Zorgtotaal is hét grootste platform voor professionals werkzaam in de intra- en extramurale zorg.

Lees meer
Nieuwe modulaire PP+ transportbakken zijn thermisch desinfecteerbaar 7 maart 2017 om 10:16 uur

De Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) van het UMC Utrecht werkt sinds 2007 met thermische desinfectie van transportbakken. De transportbakken worden gedesinfecteerd in een wagenwasmachine op hoge temperatuur (90 graden Celsius) om de cycli zo kort mogelijk te houden. Dat trekt een zware wissel op het materiaal; het kunststof van de huidige bakken vertoont binnen enkele maanden slijtage. Al jaren is het UMC Utrecht op zoek naar transportbakken die wel bestand zijn tegen thermische desinfectie.

Lees meer
CTG nu koppelbaar aan EPD 22 december 2016 om 10:50 uur

All Modul speelt in op de wens van ziekenhuizen om een CTG apparaat te koppelen aan het EPD. All Modul levert hiervoor de mobiele oplossing.

Lees meer
Marketing stage 22 december 2016 om 10:50 uur

Stagiair met HBO-richting Communicatie of Commerciële Economie

Ben je op zoek naar een meewerkstage in deze branche en spreken onze producten je aan? Ben jij 2e of 3e jaars? Ben je zelfstandig, accuraat en creatief? Heb je affiniteit met nieuwe media en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer