Nieuws

Vacature sales support Medewerker (Franstalig) 18 januari 2018 om 13:31 uur

Wij zijn op zoek naar een sales support medewerker voor onze Franse klanten en onze Franstalige Belgische klanten. Bij voorkeur een native speaker. In deze functie heb je contact met onze accountmanagers in Frankrijk en België om samen onze klanten te binden.

Lees meer
Nieuwe oplossingen voor COW's 21 november 2017 om 09:44 uur

De laatste jaren is ons Health IT assortiment fors gegroeid. De bekendheid neemt toe dat u bij All Modul ook terecht kunt voor Health IT producten. Daarnaast is er een mooie kruisbestuiving met het modulaire logistieke assortiment. Zo ook met onze nieuwste innovaties!

Lees meer
Terugblik op Landelijk Symposium ‘Logistiek is OK en na-apen ook!’ 18 mei 2017 om 14:13 uur

Aangezien het vak van Logistiek medewerker op de OK in ontwikkeling is, is afgelopen 12 mei voor de vierde maal het Symposium voor logistiek medewerkers OK gehouden in de Apenheul. Tijdens het symposium is er volop de gelegenheid geweest om met elkaar in gesprek te gaan. Het wiel hoeft namelijk niet steeds opnieuw uitgevonden te worden. Na-apen mag!

Lees meer
All Modul present op Zorgtotaal en Zorg&ICT 14 maart 2017 om 11:56 uur

Dit jaar neemt All Modul wederom deel aan Zorgtotaal in de Jaarbeurs Utrecht. Zorgtotaal is hét grootste platform voor professionals werkzaam in de intra- en extramurale zorg.

Lees meer
Nieuwe modulaire PP+ transportbakken zijn thermisch desinfecteerbaar 7 maart 2017 om 10:16 uur

De Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) van het UMC Utrecht werkt sinds 2007 met thermische desinfectie van transportbakken. De transportbakken worden gedesinfecteerd in een wagenwasmachine op hoge temperatuur (90 graden Celsius) om de cycli zo kort mogelijk te houden. Dat trekt een zware wissel op het materiaal; het kunststof van de huidige bakken vertoont binnen enkele maanden slijtage. Al jaren is het UMC Utrecht op zoek naar transportbakken die wel bestand zijn tegen thermische desinfectie.

Lees meer