Nieuws

Hoe regelt u de toegang tot uw medisch modulaire meubilair? 26 juni 2018 om 09:56 uur

“Waar wij in het verleden voornamelijk sleutelsloten en mechanische codesloten op onze medisch modulaire producten monteerden, zien wij in toenemende mate bij sloten een tendens naar meer geavanceerde oplossingen waarbij vooral behoefte is om te weten wie hoelang toegang heeft gehad. Dit is vooral van belang bij de verschillende accreditatie trajecten zoals JCI”, aldus Raymond Streumer, Product en Marketing Manager bij All Modul.

Lees meer
Zorg en ICT 2018 13 maart 2018 om 16:00 uur

Wilt u alles weten over de laatste digitale ontwikkelingen voor de zorg? Breng dan een bezoek aan Zorg & ICT 2018!

Lees meer
Vacature sales support Medewerker (Franstalig) 18 januari 2018 om 13:31 uur

Wij zijn op zoek naar een sales support medewerker voor onze Franse klanten en onze Franstalige Belgische klanten. Bij voorkeur een native speaker. In deze functie heb je contact met onze accountmanagers in Frankrijk en België om samen onze klanten te binden.

Lees meer
Nieuwe oplossingen voor COW's 21 november 2017 om 09:44 uur

De laatste jaren is ons Health IT assortiment fors gegroeid. De bekendheid neemt toe dat u bij All Modul ook terecht kunt voor Health IT producten. Daarnaast is er een mooie kruisbestuiving met het modulaire logistieke assortiment. Zo ook met onze nieuwste innovaties!

Lees meer
Terugblik op Landelijk Symposium ‘Logistiek is OK en na-apen ook!’ 18 mei 2017 om 14:13 uur

Aangezien het vak van Logistiek medewerker op de OK in ontwikkeling is, is afgelopen 12 mei voor de vierde maal het Symposium voor logistiek medewerkers OK gehouden in de Apenheul. Tijdens het symposium is er volop de gelegenheid geweest om met elkaar in gesprek te gaan. Het wiel hoeft namelijk niet steeds opnieuw uitgevonden te worden. Na-apen mag!

Lees meer