Vacature Accountmanager New Business Healthcare

15 juli 2019 om 15:33 uur

Vergroot: Vacature Accountmanager New Business Healthcare

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager die voor ons de medische IT business met de Nederlandse ziekenhuizen gaat uitbouwen.

Taken en verantwoordelijkheden

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Bezoeken van alle ziekenhuizen in Nederland
  • Actief uitbreiden van klanten portfolio
  • Geven van presentaties en demo’s
  • Maken en opvolgen van offertes
  • Bezoeken beurzen
  • Relaties op bouwen met klanten
  • Meedenken met ziekenhuis IT-afdelingen en Medische Techniek

 

Kwalificaties en vaardigheden

Je vindt het leuk om zelfstandig met natuurlijk support van ons team op een slimme en klantvriendelijke manier binnen te komen bij nieuwe potentiële klanten. Je hebt het doorzettingsvermogen en de motivatie om je doelen te bereiken in een sector met soms lange project doorlooptijden. Met je nieuwe klanten weet je een goede relatie op te bouwen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.

Enige ervaring met verkoop aan ziekenhuizen is een pré.

Naast Nederlands spreek je ook Engels. Frans is niet noodzakelijk, maar is wel een pré i.v.m. met eventuele toekomstige ondersteuning van onze business in Franstalige landen. Je bent in bezit van een rijbewijs B.

Het betreft een functie voor 40 uur. Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden waarbij salariëring afhankelijk is van opleiding en werkervaring. Er wordt een auto van de zaak, pc en mobiele telefoon ter beschikking gesteld. Het is een afwisselende en zelfstandige baan in een internationaal bedrijf met een persoonlijk karakter.

Gestart wordt met een dienstverband voor bepaalde tijd dat bij goed functioneren wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

 

Heb je interesse reageer dan en stuur je CV met foto naar Rob Wanschers, r.wanschers@allmodul.nl