Vacature Accountmanager Healthcare IT Nederland

8 oktober 2018 om 09:54 uur

Vergroot: Vacature Accountmanager Healthcare IT Nederland

Wij zijn op zoek naar een Accountmanager die voor ons de medische IT business met de Nederlandse ziekenhuizen gaat uitbouwen.

Taken en verantwoordelijkheden

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Koude acquisitie / bezoeken van alle ziekenhuizen in Nederland
  • Maken van afspraken
  • Geven van presentaties en demo’s
  • Maken offertes
  • Bezoeken beurzen
  • Relaties op bouwen met klanten
  • Meedenken met ziekenhuis IT-afdelingen en Medische Techniek

 

Kwalificaties en vaardigheden

Je vindt het leuk om op een slimme en klantvriendelijke manier binnen te komen bij nieuwe potentiële klanten. Je hebt een enorm doorzettingsvermogen en laat je niet snel uit het veld slaan. Met je nieuwe klanten weet je een goede relatie op te bouwen.  Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.

Enige ervaring met verkoop aan ziekenhuizen is een pré.

Naast Nederlands spreek je ook Engels. Frans is niet noodzakelijk, maar is wel een pré i.v.m. met eventuele toekomstige ondersteuning van onze business in Franstalige landen. Je bent in bezit van een rijbewijs B.    

Het betreft een functie voor 40 uur. Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden waarbij salariëring afhankelijk is van opleiding en werkervaring.  Er wordt een auto van de zaak, pc en mobiele telefoon ter beschikking gesteld. Het is een afwisselende en zelfstandige baan in een internationaal bedrijf met een persoonlijk karakter.

Soort dienstverband: Voltijd, Bepaalde Tijd (gestart wordt met een dienstverband voor bepaalde tijd dat bij goed functioneren wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

 

Heb je interesse reageer dan en stuur je CV met foto naar Rob Wanschers, r.wanschers@allmodul.nl