28 april 2016

All Modul gaat naar de haaien!

All Modul gaat naar de haaien!

Vrijdag 20 mei 2016 is er een bijzonder symposium voor de OK logistiekelingen onder ons.

Logistiek is OK - gehaaid zijn ook!

Wij zwemmen graag met u mee tussen de haaien op het symposium van "Logistiek is OK, gehaaid zijn ook!" vrijdag 20 mei aanstaande. 

Hieronder de tekst van het evenement zelf:

Het vak Logistiek Medewerker op de OK is in beweging. Gaan de Logistiek Medewerkers dit jaar naar de haaien? Zwemmen zij tegen de stroom in? Het is soms wel bij de beesten af, maar beestjes willen zij juist niet op het operatiekamercomplex!

Het logistieke proces draait door en faciliteert iedere dag weer opnieuw het operatieproces. De Logistiek Medewerker staat voor zijn of haar taak, voldoet aan de laatste richtlijnen en verzaakt niet.

Het derde symposium Logistiek is OK! brengt u dit jaar twee hele mooie doe-workshops, een rondleiding waar het logistiek proces te zien is achter de schermen van The Ocean en een paar zeer interessante lezingen. Dit alles in ons prachtige Koninklijke Burgers’ Zoo.

All Modul zwemt ieder geval ook mee naar de haaien. Wij verloten een aantal opblaashaaien onder de deelnemers van het Logistiek is OK symposium. Deze winnaars worden op die dag bekent gemaakt door de organisatie.

Deel deze pagina